Jag som driver Strömstads hälsoklinik heter Petra Svensson. Jag har en Bachelor inom näringsfysiologi, är utbildad medicinsk massageterapeut och har läst ytterligare kurser inom kosttillskott och näring.

Brinner för att inspirera människor till ett hälsosammare liv, med individanpassade råd eftersom alla människor är unika. Har så långt tillbaka i tiden jag kan minnas haft ett enormt intresse för hälsa. Att få jobba med människor och vara med på resan till ett bättre välmående är oerhört stimulerande och inspirerande. Det behöver inte vara krångligt alls och ibland krävs endast små livsstilsförändringar för att man skall kunna må så mycket bättre, få mer energi och kunna leva livet fullt ut.

Hälsa är, för mig, så mycket mer än bara det att inte vara sjuk. Om du anser att du har dålig hälsa, är det viktigaste att bli av med hälsoproblemen först och bli frisk. Sedan kan man fokusera på optimal hälsa. Jag arbetar med medicinska teknologier som ger en bild av din hälsostatus. Min filosofi är att läka och stimulera kroppen, att samarbeta med den. Jag söker efter grundorsakerna till de problem eller symtomen du har. Den som vill bli frisk på riktigt måste se över hela sitt livspussel och hitta och åtgärda sjukdomars bakomliggande orsaker. Det är först då man kan bli frisk och leva ett liv fyllt av energi och vitalitet.